keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tomaatti-mozzarella leipäset.

Tämä iltapala valmistuu meillä kovin usein nykyisin sunnuntai-iltoina. Kohtalaisen terveellinen edes ja samalla hyvä pohja maanantain lounassalaatille. Ohjeeseen teen yleensä tuplana ja senkin takia on tuo leipämäärä noin epämääräinen. Terveellinen ja herkullinen iltaruoka joka maittaa kerta toisensa jälkeen.

Tomaatti-mozzarella leipäset.

1pkt mozzarellaa
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
Suolaa
Pippuria
Vaasan taikaruis leipää
Valkosipulioliiviöljyä

1. Pilko kuutioiksi tomaatit, sipuli ja mozzarella.

2. Sekoita sekaan suola ja pippuri. Mitä pienemmät kuutiot, sen parempi.

3. Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa ja tiputtele päälle valkosipulioliiviöljyä.

4. Tarjoile heti.

Herkullisen terveellinen iltapala joka on yllättävän täyttävä.
P.S. Suosikkisalaattini tästä syntyy lisäämällä lämminsavulohta, avokadoa, rukolaa ja pinaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti